Beschikbare ruimtes

In gebouw S zijn momenteel geen werkruimtes beschikbaar. Wel beschikbaar voor events.

Gebouw S is een relatief nieuw voormalig gevangeniscomplex en gekoppeld aan het thema Zorg & welzijn. Het pand is geschikt voor verschillende doeleinden op het gebied van Zorg & welzijn en wordt ingezet voor events.

In gebouw R zijn momenteel geen werkruimtes beschikbaar.


Gebouw R is het voormalige gerechtsgebouw. Een schitterend, karakteristiek complex dat gekoppeld is aan de thema’s Innovatie & duurzaamheid en Stad & leefomgeving. Het pand bestaat uit een diversiteit aan bijzondere (grote en kleine) ruimtes en beschikt over een eigen binnentuin.

In gebouw O zijn momenteel geen werkruimtes beschikbaar.

Gebouw O is gekoppeld aan de thema’s Sport & spel en Cultuur & creativiteit. Dit gebouw ligt centraal op het terrein. In het gebouw is een diversiteit aan ruimtes aanwezig met veel inval van natuurlijk licht. Ideaal voor creatieve doeleinden en activiteiten op het gebied van Sport & spel.

In gebouw N zijn momenteel geen werkruimtes beschikbaar.

Gebouw N is een voormalige ‘re-integratie woning’ en is gekoppeld aan het thema Zorg & welzijn. Gebouw N ligt in het verlengde van de voormalige vrouwengevangenis (gebouw M). Geschikt voor diverse doeleinden op het gebied van Zorg & welzijn.

Gebouw M is beschikbaar voor events.

Gebouw M is de voormalige vrouwengevangenis. Het pand bestaat uit cellen, algemene ruimtes en verschillende kantoorunits. Aan gebouw M is het thema Zorg & welzijn gekoppeld.

In gebouw L zijn momenteel geen werkruimtes beschikbaar.

Gebouw L is gekoppeld aan het thema Zorg & welzijn en biedt een diversiteit aan aantrekkelijke (praktijk-)ruimtes voor coaching en zorg- en welzijn gerelateerde partijen.

In gebouw J zijn momenteel geen werkruimtes beschikbaar. 

Gebouwen E en J zijn de voormalige werkplaatsen. De panden bestaan uit een aantal zeer ruime loodsen (vanaf 400 m2) met eigen voorzieningen (toilet, pantry) en voorzien van roldeuren en krachtstroom.

In gebouw I zijn momenteel geen werkruimtes beschikbaar.

Gebouw I bestaat uit voormalige werkzalen en is gekoppeld aan het thema Sport & spel. Het pand bestaat uit mooie, open ruimtes: een begane grond (circa 400 m2) een eerste etage (circa 600 m2) en een tweede etage (circa 600 m2).

In gebouw H zijn momenteel geen werkruimtes beschikbaar.

Gebouw H bestaat uit twee ruime gymzalen en is gekoppeld aan het thema Sport & spel. 

Gebouw F is beschikbaar voor events.

Gebouw F is de voormalige kapel. Een schitterend, karakteristiek pand van ongeveer 200 m2 groot, voorzien van toiletten en een keukentje.

In gebouw E zijn momenteel geen werkruimtes beschikbaar. 

Gebouwen E en J zijn de voormalige werkplaatsen. De panden bestaan uit een aantal zeer ruime loodsen (vanaf 400 m2) met eigen voorzieningen (toilet, pantry) en voorzien van roldeuren en krachtstroom.

In gebouw C is een ruimte beschikbaar van 41,7 m2. De maandelijkse kosten zijn € 274,- excl. btw. Iets voor jou? Meld je aan voor een vrijblijvende bezichtiging. 

Gebouw C bevindt zich in het verlengde van de koepel en is gekoppeld aan het thema Sport & spel. Op de begane grond van dit bijzondere pand bevond zich vroeger de gaarkeuken.

Gebouw B is beschikbaar voor events.

Gebouw B op het terrein is de markante koepel die gebouwd is in de 19e eeuw door justitie-architect Johan Frederik Metzelaar. Dit karakteristieke gebouw wordt beschikbaar gesteld voor events en tentoonstellingen op basis van daghuur. 

In gebouw A hebben we meerdere atelier- en kantoorruimtes beschikbaar (thema Educatie) van ongeveer 20 m2 groot (prijs tussen € 200,- en € 250,- per maand). Iets voor jou? Meld je aan voor een vrijblijvende bezichtiging!

Gebouw A is het poortgebouw en de voormalige hoofdentree van de gevangenis. Het pand is gekoppeld aan het thema Educatie en bestaat uit diverse ruimtes, zoals cellen, ontvangstruimtes (met balie) en verschillende kantoorunits.

  • een initiatief van
  • en