Beschikbare ruimtes

Gebouw S is een relatief nieuw voormalig gevangeniscomplex en gekoppeld aan het thema Zorg & welzijn. Het pand is geschikt voor verschillende doeleinden op het gebied van Zorg & welzijn en leent zich goed voor activiteiten op het gebied van zorggerelateerd wonen.

Gebouw R is het voormalige gerechtsgebouw. Een schitterend, karakteristiek complex dat gekoppeld is aan de thema’s Innovatie & duurzaamheid en Stad & leefomgeving. Het pand bestaat uit een diversiteit aan bijzondere (grote en kleine) ruimtes en een eigen binnentuin.

Gebouw O is gekoppeld aan het de thema’s Sport & spel en Cultuur & creativiteit. Dit gebouw ligt centraal op het terrein. In gebouw is een diversiteit aan ruimtes aanwezig met veel inval van natuurlijk licht. Ideaal voor creatieve doeleinden en activiteiten op het gebied van Sport & spel.

Gebouw N is een voormalige ‘re-integratie woning’ en is gekoppeld aan het thema Zorg & welzijn. Gebouw N ligt in het verlengde van de voormalige vrouwengevangenis (gebouw M). Geschikt voor diverse doeleinden op het gebied van Zorg & welzijn.

Gebouw M is de voormalige vrouwengevangenis. Het pand bestaat uit cellen, algemene ruimtes en verschillende kantoorunits. Aan gebouw M is het thema Zorg & welzijn gekoppeld.

Gebouw L is gekoppeld aan het thema Zorg & welzijn en biedt een diversiteit aan aantrekkelijke (praktijk-)ruimtes voor coaching en zorg- en welzijn gerelateerde partijen.

Gebouwen E en J zijn de voormalige werkplaatsen. De panden bestaan uit een aantal zeer ruime loodsen (vanaf 400 m2) met eigen voorzieningen (toilet, pantry) en voorzien van roldeuren en krachtstroom.

Gebouw I bestaat uit voormalige werkzalen en is gekoppeld aan het thema Sport & spel. Het pand bestaat uit mooie, open ruimtes: een begane grond (circa 400 m2) een eerste etage (circa 600 m2) en een tweede etage (circa 600 m2).

Gebouw H bestaat uit twee ruime gymzalen en is gekoppeld aan het thema Sport & spel. 

Gebouw F is de voormalige kapel. Een schitterend, karakteristiek pand van ongeveer 200 m2 groot, voorzien van toiletten en een keukentje.

Gebouwen E en J zijn de voormalige werkplaatsen. De panden bestaan uit een aantal zeer ruime loodsen (vanaf 400 m2) met eigen voorzieningen (toilet, pantry) en voorzien van roldeuren en krachtstroom.

Gebouw C bevindt zich in het verlengde van de koepel en is gekoppeld aan het thema Sport & spel. Op de begane grond van dit bijzondere pand bevond zich vroeger de gaarkeuken.

Gebouw B op het terrein is de markante koepel die gebouwd is in de 19e eeuw door justitie-architect Johan Frederik Metzelaar. Dit karakteristieke gebouw wordt beschikbaar gesteld voor events en tentoonstellingen op basis van daghuur. Kijk voor meer informatie op futuredomeevents.nl.

Gebouw A is het poortgebouw en de voormalige hoofdentree van de gevangenis. Het pand is gekoppeld aan het thema Educatie en bestaat uit diverse ruimtes, zoals cellen, ontvangstruimtes (met balie) en verschillende kantoorunits.

  • een initiatief van
  • en