Het huren van een ruimte

Het FutureDome terrein bestaat uit 14 gebouwen met een diversiteit aan ruimtes. De grootte van de te verhuren units varieert van circa 10 m² tot 600 m² en de maandelijkse huurprijzen variëren van € 60,- per m² per jaar tot € 90 per m² per jaar. De hoogte van de huurprijs is afhankelijk van het gebouw. De huurprijs is inclusief schoonmaak algemene ruimtes, gas, water en elektriciteit. De huurprijs is exclusief:

  • Internet € 30,- per maand (optioneel)
  • Postservice (optioneel)
  • Receptieservice (optioneel)
  • Parkeren op het terrein (parkeerabonnement optioneel)
  • Bijdrage afvalverwerking € 5,- per maand
  • Bijdrage glazenwasser € 5,- per maand

De huur wordt per maand geïncasseerd en de huurder tekent een contract voor een vaste periode van maximaal twee jaar.

In elk gebouw zijn openbare ruimtes aanwezig, zoals hallen, toiletten en pantries. De loodsen op het terrein hebben eigen voorzieningen (toilet en pantry).

Post

Het adres van FutureDome is Nassausingel 26, 4811 DG Breda. De letter achter het huisnummer geeft aan in welk gebouw je gevestigd bent.

De post van alle huurders komt binnen in gebouw A. Door middel van een postservice worden poststukken en pakketjes dagelijks bezorgd bij de verschillende huurders.

Parkeren

Voor huurders is er beperkte parkeermogelijkheid beschikbaar op het FutureDome terrein. Er is een aantal parkeerplekken beschikbaar voor verhuur. Als huurder kun je – indien gewenst – een parkeerplaats op het terrein huren. Buiten deze parkeerplekken om is het mogelijk om te parkeren in de nabijgelegen parkeergarage Het Turfschip (Chasséveld 15). Deze parkeergarage biedt de mogelijkheid om een parkeerabonnement af te sluiten. Tevens is het mogelijk om te parkeren op de openbare (betaalde) parkeergelegenheden rondom het terrein.

Bezoekers kunnen niet parkeren op het FutureDome terrein, zij dienen gebruik te maken van een van bovenstaande mogelijkheden voor openbaar parkeren.

Signing

Het terrein wordt door VPS voorzien van bewegwijzering en op de verschillende gebouwen worden gebouwletters bevestigd. Elke vorm van signing door huurders (het plaatsen van logoborden, raamstickers, etc.) dient vooraf aan VPS voorgelegd en goedgekeurd te worden. Het terrein heeft een monumentale status en we willen er zeker van zijn dat dergelijke uitingen een gebouw of het terrein niet beschadigen.