EFT Coach Breda

EFT Coach Breda

Gebouw L0, unit 041

Gelukkig jezelf zijn gun ik iedereen! Door middel van NLP en EFT (Emotional Freedom Techniques) werken we hier naar toe. EFT is een acupressuur, een mooie, veilige en eenvoudige manier om stressreacties los te koppelen van de herinnering aan nare gebeurtenissen (trauma’s). Ook veel lichamelijke klachten zijn heel goed te behandelen met EFT omdat veel klachten voortkomen uit stress. Stenen voorgoed uit je rugzak!

Gloei Communicatie

Gloei Communicatie

Gebouw L2, unit 018

Alleen door verbinding te maken ga je gloeien. Gloei Communicatie helpt organisaties met een sociaal hart hun onderscheidend vermogen zichtbaar te maken. Van strategie tot realisatie. Door het complete proces te bundelen, komt de strategie het best tot z’n recht. Tastbare communicatie die de klanten raakt en verbindt. 

Seducci

Seducci

Gebouw R0, UNIT 035

Seducci creëert comfort bij het paardrijden, door passie met technologie te combineren. Ervaar het ultieme comfort van de innovatieve en door Seducci ontwikkelde Breezy Boxer met True Seamless™ en DriRide™ technologie. Zadel vaker op en geniet meer van je ritten, want doorrijden is verleden tijd.

Michiel Brandt

Michiel Brandt

Gebouw A1, unit 019

Opvolging in familiebedrijven verloopt succesvol als er harmonie is binnen het bedrijf èn binnen de familie. Het gaat over juridische zaken, kunde en geld, maar vooral over mensen! Michiel Brandt helpt.

Boldminds academy

Boldminds academy

Gebouw R0, unit 037

Boldminds zit in Breda en we bieden huiswerkbegeleiding op een nieuwe en krachtige manier. We bieden een positieve, rustige plek to study. Een plek waar je kunt focussen en niet snel afgeleid bent. 

Mentaal vooruit

Mentaal vooruit

Gebouw L0, unit 045b

Welkom bij Mentaal Vooruit, een praktijk voor psychotherapie gericht op zowel gezondheid als persoonlijke ontwikkeling in Breda en omgeving. Het is de plek om te starten met een stap voorwaarts, opzoek naar soms al bekende, maar vaak ook nog onbekende mogelijkheden. Of u nu opzoek bent naar de volgende stap in uw leven, uw carrière, of omdat u het idee heeft vast te zitten en niet weet hoe u weer in beweging kan komen. Bij Mentaal Vooruit krijgt u altijd advies op maat en gaan we samen werken aan deze stap. Soms is dit in de vorm van coachende gesprekken, soms in de vorm van een intensievere behandeling, maar steeds op uw tempo en gericht op uw wensen volgens state of the art methoden.

Top Life

Top Life

Gebouw L2, unit 033, 034 en 035

Top Life is richt zich op de verbetering van prestaties en vitaliteit. Onze mensen coachen en trainen personen die het beste uit zichzelf en het leven willen halen. Bedoeld voor degenen die hun TOP potentieel willen bereiken en tegelijkertijd meer van het leven (LIFE) willen genieten. Top Life combineert Oosterse en Westerse methodieken. In de afgelopen 18 jaar hebben wij een groot aantal begeleidingstrajecten voor bedrijven, CEO's, topsporters en artiesten met succes afgerond.

SpotCompanion

SpotCompanion

Gebouw R1, unit 107

SpotCompanion is gespecialiseerd in vastgoedmarketing. Wij zijn vastgoedprofessionals die zien dat ‘dingen’ tegenwoordig anders moeten. Ons team staat midden in de “nieuwe” wereld waarbij zij intensief gebruik maakt van beschikbare moderne technologieën en sociale media. We bedenken, maken en delen waardevolle, relevante informatie en doen dat professioneel, helder en transparant.

Struubie

Struubie

Gebouw O, unit 063

Bij Struubie maken wij meubels op maat met een persoonlijke touch, handgemaakt en betaalbaar voor iedereen. Kom een kijkje nemen in onze meubelmakerij en laat u inspireren.

Kinetic Analysis

Kinetic Analysis

Gebouw R1, unit 135

Kinetic Analysis specialiseert zich in data over menselijk bewegen. Sinds 2012 bieden zij bewegingsanalyses voor sporters, vooral voor voetbal, golf, hockey, tennis en atletiek. Door het gebruik van de nieuwste technologie worden de geringste bewegingen van het menselijk lichaam inzichtelijk. Ook in de zorgsector ontwikkeld en implementeert Kinetic Analysis nieuwe zorgtechnologie zoals slimme textielen, inlegzolen, activiteiten monitoring en high speed camera's.

S-Connect Benelux B.V.

S-Connect Benelux B.V.

Gebouw R0, unit 038

S-Connect Benelux B.V. is een onafhankelijk verkoopkantoor in Breda gelieerd aan de in 1989 opgezette PAN-Europeese Value Added Distributeur ‘SPHINX Computer Systeme GmbH’ in Laudenbach, Duitsland. Voornaamste focus is het bieden van totaaloplossingen in de ICT en het adviseren van de juiste ‘building blocks’ mbt implementatie van  ‘Industry 4.0’, IOT (Internet Of Things) en M2M (Machine to Machine). S-Connect werkt rechtstreeks met alle relevante  fabrikanten (wereldwijd) en werkt derhalve altijd met de laatste technologische trends in deze tijd van snel veranderende technologische ontwikkelingen. S-Connect Benelux B.V. richt zich met name op de volgende sectoren: Energie, ICT, Telecom, Industrie, Datacenters, Transport en verkeer, Veligheid, Zorg en Overheid.

Monotch

Monotch

Gebouw R1, unit 111

Wij ontzorgen de aanbieders en afnemers van mobiliteitsdata en faciliteren nieuwe oplossingen door mobiliteitsdata toegankelijk, toepasbaar en combineerbaar te maken. Onze inspanningen zijn er voor de volle 100% op gericht de negatieve ‘footprint’ van mobiliteit tot een minimum te beperken en het reisplezier te vergroten. Dit hebben we samengevat in ons credo: Smart Mobility.

Nu ben ik hier

Nu ben ik hier

Gebouw L1, unit 028

'nu ben ik hier' is een welzijnspraktijk in hartje Breda. Wij bieden mindfulness trainingen aan, zowel individueel als in een groep, met de focus op minfulness op de werkvloer. Daarnaast verzorgen wij diverse workshops die jou en je vrienden/ collega's of werknemers kennis laten maken met de basisprincipes van mindfulness en/of meditatie. Dit alles om stress te verminderen en plezier te vergroten!

Not for Profit Professionals

Not for Profit Professionals

Gebouw R1, unit 136

Een nieuw en eigenzinnig hands-on netwerk van professionals voor advisering en ondersteuning van culturele instellingen, en dan met name bibliotheken.

Revisely

Revisely

Gebouw R1, unit 127

Het ontvangen van feedback is een belangrijk onderdeel in het leerproces en hoort thuis op school en in de academische wereld. Met Revisely kun je als docent makkelijk meer betekenisvolle feedback op teksten van leerlingen of studenten geven. Revisely ondersteunt het hele proces rond schrijfopdrachten; het aanmaken van een opdracht, het controleren op plagiaat, het geven van feedback en het monitoren van het inleverproces.

OhSevenSix

OhSevenSix

Gebouw R1, unit 132

OhSevenSix ontwerpt op alle schaalniveaus in het ruimtelijk domein. Taal is bij ons het vertrekpunt van het ontwerpproces: we make stories. Pas daarna volgt het beeld met onderzoekende schetsen en als laatste vorm, volgend het concept en de functie: we make places.

Goedzooi

Goedzooi

Gebouw R1, unit 116

Goedzooi is een creatief bureau dat merken dichterbij mensen brengt. Dat doen we met bewegingen, belevingen en vooral alleen maar liefde, want daar geloven we in. Zie ons maar als experts op het creatieve proces. 

BurnoutCoachen

BurnoutCoachen

Gebouw L0, unit 45

Wij zijn gespecialiseerd in preventie en een versnelde, efficiënte aanpak bij burn-out. BurnoutCoachen is hét platform van en voor zelfstandige coaches, therapeuten en workshop trainers ten behoeve van bedrijven.

Tekst2

Tekst2

Gebouw L2, unit 18

Tekst2 helpt onder andere bedrijven en organisaties in zorg & welzijn om hun toegevoegde waarde te benoemen. De heldere teksten voor bijvoorbeeld websites, blogs, nieuwsbrieven en folders vergroten hun zichtbaarheid en overtuigen mensen. Met resultaat. 

Interior for tomorrow

Interior for tomorrow

Gebouw O, unit 064

Hallo! Wij zijn interior for tomorrow, een advies- en ontwerpstudio voor duurzame interieurs. Wij zijn Mariëlle en Evelien en we houden van design | interieur | vormgeven. Het streven naar mooie milieubewuste ruimtelijke oplossingen is voor ons een ‘must’ met het oog op de toekomst. Wij willen in onze ontwerpen laten zien dat aandacht voor milieu en design heel goed samen gaan. Wij ontwerpen interieurs waar onze opdrachtgevers en de toekomst blij van worden.

Code Qube

Code Qube

Gebouw C, unit 093 & unit 095

Code Qube is een interactieve en fysieke lesmethode voor iedereen vanaf 8 jaar om zelfstandig een eigen website te leren programmeren. Wij van Code Qube reizen het hele land door om workshops programmeren voor basisscholen, voortgezet onderwijs, hoger onderwijs, verenigingen, instellingen en particulieren te verzorgen. Met de Code Qube is iedereen in staat om geheel zelfstandig en snel een eigen website te bouwen.

Acupunctuur Breda

Acupunctuur Breda

Gebouw L0, unit 030 en 031

Acupunctuur helpt het lichaam te ondersteunen in het zelf genezend vermogen. Op een sociaal en gedreven manier werkt Peter Bakker samen met u aan de gezondheid van lichaam en geest.

INNERMOTIVE

INNERMOTIVE

Gebouw A2, unit 012

Meer klanten – Meer impact
INNERMOTIVE helpt ondernemers zoals adviseurs, trainers en coaches om zichzelf en hun diensten gemakkelijk te verkopen, waardoor ze meer klanten hebben en hun impact vergroten.

L-I-F

L-I-F

Gebouw L0, unit 039

Wil jij met behulp van hypnose verandering in je leven? Heb je chronische pijn, wil je gewichtsverlies, heb je teveel stress of loopt het gewoon niet zoals jij wil? Meld je dan aan om de Flow weer in je Leven terug te krijgen!

Bureau Control

Bureau Control

Gebouw A2, unit 004

Bureau Control is het no-nonsense trainingsbureau, gespecialiseerd in agressiepreventie, omgaan met vervelend gedrag, agressie, geweld en de daaraan verbonden gevolgen. Onze maatwerktrainingen zijn contextgericht en in-company.

Alles op ‘n rijtje

Alles op ‘n rijtje

Gebouw L1, unit 025

Zorg dat je niet vast komt te zitten! Meer ontspanning, zelfvertrouwen, daadkracht, energie, geluk... Alles op 'n rijtje biedt Coaching & Therapiegesprekken, Mindfulnesstrainingen en Geluksworkshops.

Praktijk voor vaktherapie Breda

Praktijk voor vaktherapie Breda

Gebouw L1, unit 020

Julia Engelbrecht is een ervaren muziektherapeute en daarnaast opgeleid in psychodrama en systeemtherapie. Ze biedt individuele behandelingen voor kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende problematiek en partner relatie therapie. Praktijk voor vaktherapie Breda biedt professionele hulp op maat, daarbij wordt er gekeken naar de hele mens en niet alleen naar zijn probleem.

Manjé Fotografie

Manjé Fotografie

Gebouw O, unit 070

Na de kunstopleiding St. Joost ben ik Manjé Fotografie gestart. Geïnspireerd door het surrealisme in de fotografie maak ik persoonlijke portretten.

Kloes art.

Kloes art.

Gebouw O, unit 076a

Het creëren van kunst en objecten met als inspiratie de verhalen die over heel de wereld rondzwerven.

Allied Consult

Allied Consult

Gebouw L0, 026b

Allied Consult is een adviesbureau dat zich richt op de psychologische en systeemtheoretische aspecten van leiderschap- en organisatieontwikkeling. Allied Consult ondersteunt bij het ontwerpen en het implementeren van veranderingen op individueel, team- en organisatieniveau. Op de grens tussen het bekende en het onbekende helpt Allied Consult bij het waarnemen, bij het denken en doorvoelen, en bij het ondernemen.

Prison Escape

Prison Escape

Meerdere ruimtes in gebouw A en C

In deze unieke real life game, die nergens anders ter wereld georganiseerd wordt, krijg jij het gevoel dat je de hoofdrol speelt in je eigen gevangenisfilm. Onze 80 interactieve acteurs zullen er alles aan doen om je binnen te houden.

Brovado

Brovado

Gebouw R1, unit 114

Brovado is een jong mediabureau dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van innovatieve, grafische producten. Voor werklozen ontwerpt Brovado grafische CV's, zodat zij zich professioneel kunnen profileren bij toekomstige werkgevers. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met maatschappelijk betrokken organisaties om concepten en belevingen te vertalen naar beeldende, ondersteunende producten. 'Inhaken op relevantie' en daarbij 'het juiste gevoel raken' zijn belangrijke succesfactoren bij het vormen van deze grafische uitingen.

Neutral | company

Neutral | company

Gebouw R0, unit 034

neutral | company is een marketing/communicatiebureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen van duurzame bedrijfsstrategieën. Het doel van deze strategieën is: verlagen van (energie)kosten, versterken van de bestaande relaties en genereren van new business.

Voortleven herinneringsboeken

Voortleven herinneringsboeken

Gebouw L, unit L2 unit 018

Voortleven bundelt verhalen, anekdotes, quotes, eigenschappen, typeringen en heel veel foto’s tot een prachtig herinneringsboek. Zo ontstaat een pakkend, herkenbaar beeld van een persoon. Een beeld van iemand die is overleden. Of van jezelf. Een blijvende herinnering.

Praktijk DynamIK

Praktijk DynamIK

Gebouw L2, unit 024, 025 en 028

Praktijk DynamIK (jeugd-GGZ) richt zich op onderzoek en/of behandeling van kinderen en jongeren in de leeftijd van 0-18 jaar, waarbij zorgen zijn om gedrag of ontwikkeling, de omgang met emoties dan wel het contact met anderen. Wij werken vanuit de gedachte dat de kracht van de verandering te vinden is in de relaties tussen kind, gezin en omgeving. Laat ons meedenken!

Fabrique Publique

Fabrique Publique

Gebouw O, unit 064

Fabrique Publique is een ontwerpbureau dat maatschappelijke thema’s vaak als uitgangspunt neemt, zoals milieuvervuiling of vrouwenemancipatie. Deze worden dan wel voorzien van een vrolijke kwinkslag. Die thema’s leveren een bepaald concept en ontwerp op. Dat kan een film zijn, maar ook een tafel, een stoel of servies. Rode draad in de ontwerpen is de aanwezigheid van patronen, soms volgend uit vrije vormen, andere keren uit cijferreeksen, grondplannen etc.

De Beweegfabriek

De Beweegfabriek

Gebouw L1, unit 024

De Beweegfabriek brengt dat wat je hebt aangeleerd als gezond bewegen of gezond bewegingsgedrag en de dagelijkse praktijk bij elkaar; van Truc naar Toepassen. Coaching, training en workshops voor bedrijf, afdeling of voor jou, als individu. Daarnaast adviseert, ontwikkelt en doceert De Beweegfabriek voor onderwijsinstellingen die betrokken zijn bij oefentherapie Mensendieck / Cesar.

Struubie

Struubie

Gebouw O, unit 063

Bij Struubie maken wij meubels op maat met een persoonlijke touch, handgemaakt en betaalbaar voor iedereen. Kom een kijkje nemen in onze meubelmakerij en laat u inspireren.

  • een initiatief van
  • en