BLUE FEET ART

BLUE FEET ART

Gebouw E, loods 7

Sylvia Thijssen is beeldend kunstenaar. Ze maakt objecten, installaties, land-art maar de laatste jaren schildert ze vooral. Het liefst grote, kleurrijke doeken. Ze heeft de spuiterij van de koepel gehuurd. Een maffe plek waar haar kunst zich mooi kan meten met de machinerieën. Kom vooral eens langs! Loods 7.

YoungBusiness

YoungBusiness

Gebouw R, unit 001 – 005

YoungBusiness is het projectbureau voor mbo studenten die meer willen. Bij YoungBusiness verwelkomen wij studenten van ROC West-Brabant die geïnteresseerd zijn in ondernemen en/of online marketing. Via onze toffe projecten proberen wij de studenten net dat beetje extra te leren, waardoor zij een betere kans van slagen hebben op de arbeidsmarkt of beter kunnen doorstromen naar het HBO. Tijdens de cursus ondernemen gaan de studenten aan de slag met het oprichten van een eigen bedrijf en helpen wij ze met het oprichten van een ondernemingsplan. Online marketing staat in het teken van opdrachten voor echte bedrijven. Bij onze werkplek in het Futuredome kunnen de studenten aan de slag in onze verschillende vergader- en werkruimtes.

 

Urban Heroes

Urban Heroes

Gebouw R1, unit 127

Urban Heroes is het no-nonsense internetbureau voor kleine en grote bedrijven. Wij maken websites, webshops, ontwikkelen slimme online oplossingen en maken online marketing begrijpelijk zodat u online zichtbaar en succesvol wordt. Wij willen uw bedrijf begrijpen zodat wij met u mee kunnen denken. Korte lijntjes, persoonlijk contact, eerlijke adviezen en een dosis frisse energie staan hierbij centraal. Zo creëren wij de mooiste producten en de juiste online impact voor uw bedrijf. 

BioFysio

BioFysio

Gebouw L1, unit 024

BioFysio richt zich op het meten en behandelen van stress gerelateerde klachten via biofeedback apparatuur. Tijdens de intake wordt spierspanning, ademhaling, hartslag en temperatuur gemeten. Het lichamelijk ontspannen wordt aangeleerd via een scherm dat direct feedback geeft over je eigen lichamelijke signalen. Hierdoor ontstaat er sneller herstel van lichamelijke klachten veroorzaakt door spanning of stress.

EFT Coach Breda

EFT Coach Breda

Gebouw L0, unit 041

Gelukkig jezelf zijn gun ik iedereen! Door middel van NLP en EFT (Emotional Freedom Techniques) werken we hier naar toe. EFT is een acupressuur, een mooie, veilige en eenvoudige manier om stressreacties los te koppelen van de herinnering aan nare gebeurtenissen (trauma’s). Ook veel lichamelijke klachten zijn heel goed te behandelen met EFT omdat veel klachten voortkomen uit stress. Stenen voorgoed uit je rugzak!

4Up Taalpraktijk voor Kids

4Up Taalpraktijk voor Kids

Gebouw A2, unit 003A

4Up Taalpraktijk voor Kids biedt taallessen Engels en Frans voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Jonge kinderen maken zich een nieuwe taal nog makkelijk eigen. Iets waar je je leven lang profijt van kan hebben. Spelenderwijs leren de kinderen te luisteren en spreken in de nieuwe taal. De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 5 kinderen.

ABSTRUSE BRAINPOWER THERAPY

ABSTRUSE BRAINPOWER THERAPY

Gebouw L0, unit 040

Brainpower Therapy is een geheel nieuw ontwikkelde methode die wordt toegepast. Het is in de praktijk gebleken dat er sneller resultaat mee wordt bereikt. Deze therapie kan breed ingezet worden. De therapie richt zich op het snel vinden van rust en kalmte, zowel inlichaam als in geest, waardoor het natuurlijk herstel sneller en meer gebalanceerd plaats kan vinden. Aan de hand van een intake gesprek zal er een persoonlijk behandel plan worden afgestemd. 

Seducci

Seducci

Gebouw R0, UNIT 035

Seducci creëert comfort bij het paardrijden, door passie met technologie te combineren. Ervaar het ultieme comfort van de innovatieve en door Seducci ontwikkelde Breezy Boxer met True Seamless™ en DriRide™ technologie. Zadel vaker op en geniet meer van je ritten, want doorrijden is verleden tijd.

Michiel Brandt

Michiel Brandt

Gebouw A1, unit 019

Opvolging in familiebedrijven verloopt succesvol als er harmonie is binnen het bedrijf èn binnen de familie. Het gaat over juridische zaken, kunde en geld, maar vooral over mensen! Michiel Brandt helpt.

Mentaal vooruit

Mentaal vooruit

Gebouw L0, unit 045b

Welkom bij Mentaal Vooruit, een praktijk voor psychotherapie gericht op zowel gezondheid als persoonlijke ontwikkeling in Breda en omgeving. Het is de plek om te starten met een stap voorwaarts, opzoek naar soms al bekende, maar vaak ook nog onbekende mogelijkheden. Of u nu opzoek bent naar de volgende stap in uw leven, uw carrière, of omdat u het idee heeft vast te zitten en niet weet hoe u weer in beweging kan komen. Bij Mentaal Vooruit krijgt u altijd advies op maat en gaan we samen werken aan deze stap. Soms is dit in de vorm van coachende gesprekken, soms in de vorm van een intensievere behandeling, maar steeds op uw tempo en gericht op uw wensen volgens state of the art methoden.

Top Life

Top Life

Gebouw L2, unit 033, 034 en 035

Top Life is richt zich op de verbetering van prestaties en vitaliteit. Onze mensen coachen en trainen personen die het beste uit zichzelf en het leven willen halen. Bedoeld voor degenen die hun TOP potentieel willen bereiken en tegelijkertijd meer van het leven (LIFE) willen genieten. Top Life combineert Oosterse en Westerse methodieken. In de afgelopen 18 jaar hebben wij een groot aantal begeleidingstrajecten voor bedrijven, CEO's, topsporters en artiesten met succes afgerond.

SpotCompanion

SpotCompanion

Gebouw R1, unit 107

SpotCompanion is gespecialiseerd in vastgoedmarketing. Wij zijn vastgoedprofessionals die zien dat ‘dingen’ tegenwoordig anders moeten. Ons team staat midden in de “nieuwe” wereld waarbij zij intensief gebruik maakt van beschikbare moderne technologieën en sociale media. We bedenken, maken en delen waardevolle, relevante informatie en doen dat professioneel, helder en transparant.

S-Connect Benelux B.V.

S-Connect Benelux B.V.

Gebouw R0, unit 038

S-Connect Benelux B.V. is een onafhankelijk verkoopkantoor in Breda gelieerd aan de in 1989 opgezette PAN-Europeese Value Added Distributeur ‘SPHINX Computer Systeme GmbH’ in Laudenbach, Duitsland. Voornaamste focus is het bieden van totaaloplossingen in de ICT en het adviseren van de juiste ‘building blocks’ mbt implementatie van  ‘Industry 4.0’, IOT (Internet Of Things) en M2M (Machine to Machine). S-Connect werkt rechtstreeks met alle relevante  fabrikanten (wereldwijd) en werkt derhalve altijd met de laatste technologische trends in deze tijd van snel veranderende technologische ontwikkelingen. S-Connect Benelux B.V. richt zich met name op de volgende sectoren: Energie, ICT, Telecom, Industrie, Datacenters, Transport en verkeer, Veligheid, Zorg en Overheid.

Nu ben ik hier

Nu ben ik hier

Gebouw L1, unit 028

'nu ben ik hier' is een welzijnspraktijk in hartje Breda. Wij bieden mindfulness trainingen aan, zowel individueel als in een groep, met de focus op minfulness op de werkvloer. Daarnaast verzorgen wij diverse workshops die jou en je vrienden/ collega's of werknemers kennis laten maken met de basisprincipes van mindfulness en/of meditatie. Dit alles om stress te verminderen en plezier te vergroten!

Not for Profit Professionals

Not for Profit Professionals

Gebouw R1, unit 136

Een nieuw en eigenzinnig hands-on netwerk van professionals voor advisering en ondersteuning van culturele instellingen, en dan met name bibliotheken.

OhSevenSix

OhSevenSix

Gebouw R1, unit 132

OhSevenSix ontwerpt op alle schaalniveaus in het ruimtelijk domein. Taal is bij ons het vertrekpunt van het ontwerpproces: we make stories. Pas daarna volgt het beeld met onderzoekende schetsen en als laatste vorm, volgend het concept en de functie: we make places.

BurnoutCoachen

BurnoutCoachen

Gebouw L0, unit 45

Wij zijn gespecialiseerd in preventie en een versnelde, efficiënte aanpak bij burn-out. BurnoutCoachen is hét platform van en voor zelfstandige coaches, therapeuten en workshop trainers ten behoeve van bedrijven.

Tekst2

Tekst2

Gebouw L2, unit 18

Tekst2 helpt onder andere bedrijven en organisaties in zorg & welzijn om hun toegevoegde waarde te benoemen. De heldere teksten voor bijvoorbeeld websites, blogs, nieuwsbrieven en folders vergroten hun zichtbaarheid en overtuigen mensen. Met resultaat. 

Interior for tomorrow

Interior for tomorrow

Gebouw O, unit 064

Hallo! Wij zijn interior for tomorrow, een advies- en ontwerpstudio voor duurzame interieurs. Wij zijn Mariëlle en Evelien en we houden van design | interieur | vormgeven. Het streven naar mooie milieubewuste ruimtelijke oplossingen is voor ons een ‘must’ met het oog op de toekomst. Wij willen in onze ontwerpen laten zien dat aandacht voor milieu en design heel goed samen gaan. Wij ontwerpen interieurs waar onze opdrachtgevers en de toekomst blij van worden.

Code Qube

Code Qube

Gebouw C, unit 093 & unit 095

Code Qube is een interactieve en fysieke lesmethode voor iedereen vanaf 8 jaar om zelfstandig een eigen website te leren programmeren. Wij van Code Qube reizen het hele land door om workshops programmeren voor basisscholen, voortgezet onderwijs, hoger onderwijs, verenigingen, instellingen en particulieren te verzorgen. Met de Code Qube is iedereen in staat om geheel zelfstandig en snel een eigen website te bouwen.

Acupunctuur Breda

Acupunctuur Breda

Gebouw L0, unit 030 en 031

Acupunctuur helpt het lichaam te ondersteunen in het zelf genezend vermogen. Op een sociaal en gedreven manier werkt Peter Bakker samen met u aan de gezondheid van lichaam en geest.

INNERMOTIVE

INNERMOTIVE

Gebouw A2, unit 012

Meer klanten – Meer impact
INNERMOTIVE helpt ondernemers zoals adviseurs, trainers en coaches om zichzelf en hun diensten gemakkelijk te verkopen, waardoor ze meer klanten hebben en hun impact vergroten.

Bureau Control

Bureau Control

Gebouw A2, unit 004

Bureau Control is het no-nonsense trainingsbureau, gespecialiseerd in agressiepreventie, omgaan met vervelend gedrag, agressie, geweld en de daaraan verbonden gevolgen. Onze maatwerktrainingen zijn contextgericht en in-company.

Alles op ‘n rijtje

Alles op ‘n rijtje

Gebouw L1, unit 025

Zorg dat je niet vast komt te zitten! Meer ontspanning, zelfvertrouwen, daadkracht, energie, geluk... Alles op 'n rijtje biedt Coaching & Therapiegesprekken, Mindfulnesstrainingen en Geluksworkshops.

Praktijk voor vaktherapie Breda

Praktijk voor vaktherapie Breda

Gebouw L1, unit 020

Julia Engelbrecht is een ervaren muziektherapeute en daarnaast opgeleid in psychodrama en systeemtherapie. Ze biedt individuele behandelingen voor kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende problematiek en partner relatie therapie. Praktijk voor vaktherapie Breda biedt professionele hulp op maat, daarbij wordt er gekeken naar de hele mens en niet alleen naar zijn probleem.

Manjé Fotografie

Manjé Fotografie

Gebouw O, unit 070

Na de kunstopleiding St. Joost ben ik Manjé Fotografie gestart. Geïnspireerd door het surrealisme in de fotografie maak ik persoonlijke portretten.

Allied Consult

Allied Consult

Gebouw L0, 026b

Allied Consult is een adviesbureau dat zich richt op de psychologische en systeemtheoretische aspecten van leiderschap- en organisatieontwikkeling. Allied Consult ondersteunt bij het ontwerpen en het implementeren van veranderingen op individueel, team- en organisatieniveau. Op de grens tussen het bekende en het onbekende helpt Allied Consult bij het waarnemen, bij het denken en doorvoelen, en bij het ondernemen.

Prison Escape

Prison Escape

Meerdere ruimtes in gebouw A en C

In deze unieke real life game, die nergens anders ter wereld georganiseerd wordt, krijg jij het gevoel dat je de hoofdrol speelt in je eigen gevangenisfilm. Onze 80 interactieve acteurs zullen er alles aan doen om je binnen te houden.

Voortleven herinneringsboeken

Voortleven herinneringsboeken

Gebouw L, unit L2 unit 018

Voortleven bundelt verhalen, anekdotes, quotes, eigenschappen, typeringen en heel veel foto’s tot een prachtig herinneringsboek. Zo ontstaat een pakkend, herkenbaar beeld van een persoon. Een beeld van iemand die is overleden. Of van jezelf. Een blijvende herinnering.

  • een initiatief van
  • en