Psychologiepraktijk Zuijderwijk

Psychologiepraktijk Zuijderwijk

Kloosterlaan 172

Veel mensen krijgen in hun leven weleens last van spannings-, angst- of stemmingsklachten. Het kan ook zijn dat je traumatische gebeurtenissen hebt meegemaakt of tegen hardnekkige patronen/valkuilen aanloopt. Soms loop je hierdoor vast en lukt het je niet om hier zelf weer uit te komen. Therapie bij een psycholoog kan je dan helpen, zodat je daarna weer op eigen kracht verder kunt gaan. Graag help ik je hierbij. Ik ben Priscilla Zuijderwijk, BIG-geregistreerd GZ-psycholoog met een praktijk op het terrein van FutureDome. Ik ben geschoold in diverse behandelmethoden zoals Cognitieve Gedragstherapie, EMDR, Schematherapie, Acceptance and Commitment Therapy en Interpersoonlijke Psychotherapie. Vanuit een grote interesse in de relatie tussen voeding en het psychisch functioneren, heb ik mij gespecialiseerd in voedingspsychologie. Indien je dit wenst kan ook hier aandacht voor zijn in de behandeling.

Mijn Beppie & Mijn Uiltje

Mijn Beppie & Mijn Uiltje

Gebouw L, unit L0.039

Perfectionistisch? Onzeker/faalangstig? Een talent voor piekeren? Altijd zorgend (behalve goed voor jezelf)? Leef je op de automatische piloot? Heel zelfkritisch? Altijd druk druk druk? Mijn Beppie is de naam van mijn verstand. Mijn Beppie is dat ratelende en negatieve stemmetje in mijn hoofd, wat maar niet stil te krijgen is. Herkenbaar? Heb jij ook een Beppie? Met ACT, Acceptance and Commitment Therapie, gaan we ervoor zorgen dat je de baas wordt over jouw Beppie. Mijn Uiltje is datzelfde stemmetje, maar dan bij kinderen. Het grote verschil met Beppie is dat het Uiltje ook symbool staat voor het gezonde verstand. Alleen daar blijft het helaas niet bij. Het Uiltje maakt met zijn getetter veel kinderen onzeker, angstig, boos en opstandig. Bij Mijn Uiltje gaan we aan de hand van ACT4kids daarmee aan de slag!

Stekkie

Stekkie

Gebouw L, unit 003

Nooit meer je planten water geven? Stekkie maakt mini-ecosystemen: handgemaakte, duurzame natuurwerelden in flessen die zichzelf onderhouden. Met échte, groene planten. Stekkie stimuleert de circulaire economie door zoveel mogelijk gebruik te maken van tweedehands materialen. Kijkje nemen in Stekkie's werkplaats? Maak een afspraak via de contactpagina op onze website (via de button hieronder: 'meer info').

FutureDome Events

FutureDome Events

Gebouw I

FutureDome Events ontwikkelt en faciliteert diverse evenementen op het historische terrein van FutureDome. Van bijzondere vergaderingen in de klassieke rechtbank, congressen in de adembenemende Koepel tot aan inspirerende bijeenkomsten en monumentale rondleidingen.

Van Campen Familierecht & Mediation

Van Campen Familierecht & Mediation

Gebouw L, L0.025, L0.026a

Een scheiding is een grote stap, waar de één misschien al langer mee bezig is dan de ander. Een scheiding heeft gevolgen voor de partners zelf, hun kinderen en de omgeving. Het is een periode waarin er veel geregeld moet worden. Dat kan op verschillende manieren. Welke manier van scheiden het beste bij u past? Belt u gerust eens voor een vrijblijvend gesprek dan bespreken we de mogelijkheden met elkaar. U kunt bij mij ook terecht voor andere familierechtelijke kwesties, zoals alimentatie, verdeling gemeenschap van goederen, afwikkeling huwelijkse voorwaarden, etc.

Magazijn076

Magazijn076

Gebouw E, unit 3

Bij Magazijn076 kunnen mensen met autisme projecten realiseren op basis van gelijkwaardigheid en wederkerigheid. Bij ons kunnen zij ondernemen of deelnemen, zodat ze specifieke vaardigheden ontdekken en bovenal kunnen zijn wie ze zijn. Onze projecten komen gezamenlijk tot stand op basis van de ideeën van onze deelnemers en vragen die we krijgen uit het bedrijfsleven en de maatschappij. Magazijn076 geeft mensen letterlijk de ruimte om hier op te starten, dat betekent dan wel dat ze in ruil daarvoor meebouwen aan onze sociale onderneming. Wij geven diverse workshops die een kijkje geven in het leven met autisme, interessant voor een teamuitje op deze locatie. Verder beschikken wij over een keramiekatelier, een koffiefiets- deze is in te zetten voor kleinschalige evenementen, realiseren we een boek en is alles wat hier staat te koop. Kortom veel diversiteit. Heb je zelf een idee voor een nieuw project of wil je kennismaken? Kom dan eens langs!

Veerkracht Haptonomie

Veerkracht Haptonomie

Gebouw L

Vanaf het begin van FutureDome heb ik mijn praktijk Veerkracht Haptonomie in de oude vrouwengevangenis gevestigd. Een uniek gebouw met een voelbaar bijzondere sfeer. Laat voelen nou precies datgene zijn waar haptonomie over gaat. Voor iedereen werkt dat voelen weer anders. Bij Veerkracht Haptonomie kun je terecht wanneer je wilt onderzoeken hoe dat voor jou gaat. Wil je meer weten over haptonomie? Neem eens een kijkje op mijn website www.veerkrachthaptonomie.nl of maak een afspraak via 06 481 852 32. 

GabyRemmersCoaching

GabyRemmersCoaching

Gebouw C, unit 097

Wil je weer dat doen wat je plezier en energie geeft en waar je voldoening uit haalt. Maar weet je niet goed waar of hoe je moet beginnen? Dan is loopbaancoaching precies wat je nodig hebt!  Als loopbaancoach kan ik jou helpen. Stap voor stap zetten we alles helder op een rijtje. Hierdoor kun je de regie (her)pakken en gericht werken aan een verandering in jouw eigen loopbaan.  Vol energie en vertrouwen.

Victor Romeo

Victor Romeo

Gebouw I

Victor Romeo is een jong en dynamisch bedrijf dat interactieve ervaringen maakt voor de zakelijke markt. Zij gebruiken innovatieve technologieën zoals Virtual Reality om deze ervaringen tot leven te roepen. Zij bijten zich vast in vraagstukken om daarna samen met de klant op zoek te gaan naar de antwoorden.

Marlies coaching & training

Marlies coaching & training

Gebouw L, unit L0 30-031

Jouw hersenen zijn in staat om optimaal te functioneren, maar als het centraal zenuwstelsel uit balans is werken de hersenen inefficiënt. Daarnaast heb je aangeleerde, beperkende overtuigingen die je belemmeren om het meest optimale resultaat te bereiken. Met een sessie met NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback® houd je je hersenen een spiegel voor zodat ze zichzelf kunnen reorganiseren. Een coachingssessie vooraf waarbij ik je van nieuwe inzichten voorzie, geeft je de kans om dit meteen in je systeem te implementeren.

studio emma sophia

studio emma sophia

Gebouw O

Studio emma sophia produceert in kleine oplagen handgemaakt en functioneel keramiek. Alle producten zijn ontworpen en gemaakt, van bol klei tot afgewerkt product, door Emma Grout in haar studio in de voormalige gevangenis van Breda.

SCHOUT rv&b

SCHOUT rv&b

Gebouw R , Unit 116

SCHOUT rv&b is het onderzoeks- en adviesbureau voor de fysieke leefomgeving. We geven marktpartijen en overheden advies op maat, zoeken aansluiting met maatschappelijke vraagstukken en maken oplossingen inzichtelijk. Ervaring en actief in ruimtelijke ordening, stedenbouw, cultuurhistorie, landschaps- en gebiedsontwikkelingen. Specifieke expertise in omgevingskwaliteit, energietransitie en ontwikkelingen binnen bestaande omgevingen.

Buurauto

Buurauto

Gebouw R , Unit 1.132

Een auto wordt vaak weinig gebruikt, is duur én vervuilt. Buurauto is heel anders. Buurauto is een elektrische auto, die je deelt met je buren, je vrienden, je collega’s, kortom mensen die je kent. Door een elektrische deelauto te gebruiken ben je goed bezig voor mens en voor mens en milieu. Er zijn al buurauto’s beschikbaar in Amersfoort, Breda, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Leiden, Tilburg, Eindhoven en Tynaarlo en het aantal locaties groeit snel. De Buurauto reserveer, betaal en gebruik je via je smartphone, dus geen gedoe meer met sleutels. Je betaalt voor Buurauto een abonnement fee en daarnaast betaal je naar gebruik per uur en per kilometer. Je kunt al een buurauto, een Nissan Leaf 40 kW, gebruiken vanaf 15 euro per maand. Per kilometer en per uur betaal je dan respectievelijk 50 cent en 1 euro. Rij je meer, dan kun je ook kiezen voor een abonnement van 70 euro per maand. Dan betaal je nog maar 30 cent per kilometer en 25 cent per uur.

Ride Along Activities

Ride Along Activities

Gebouw C0, unit 090

Dit jonge bedrijf richt zich op uitdagende en sportieve activiteiten die je niet zomaar iedere dag doet. Longboarden, boogschieten, freerunnen, bubbel bal, teambuilding, archery tag of een toffe sportdag? Geen probleem, deze enthousiaste instructeurs staan klaar om voor iedere groep een unieke beleving weg te zetten. In de wintermaanden druk aan het snowboarden of in de gymzaal te vinden en in de zomer op het veld of in het bos! Bakkie doen? Kom gerust even langs of bel naar 06 34 89 50 77.

BLUE FEET ART

BLUE FEET ART

Gebouw E, loods 7

Sylvia Thijssen is beeldend kunstenaar. Ze maakt objecten, installaties, land-art maar de laatste jaren schildert ze vooral. Het liefst grote, kleurrijke doeken. Ze heeft de spuiterij van de koepel gehuurd. Een maffe plek waar haar kunst zich mooi kan meten met de machinerieën. Kom vooral eens langs! Loods 7.

YoungBusiness

YoungBusiness

Gebouw R

YoungBusiness is het projectbureau voor mbo studenten die meer willen. Bij YoungBusiness verwelkomen wij studenten van ROC West-Brabant die geïnteresseerd zijn in ondernemen en/of online marketing. Via onze toffe projecten proberen wij de studenten net dat beetje extra te leren, waardoor zij een betere kans van slagen hebben op de arbeidsmarkt of beter kunnen doorstromen naar het HBO. Tijdens de cursus ondernemen gaan de studenten aan de slag met het oprichten van een eigen bedrijf en helpen wij ze met het oprichten van een ondernemingsplan. Online marketing staat in het teken van opdrachten voor echte bedrijven. Bij onze werkplek in het Futuredome kunnen de studenten aan de slag in onze verschillende vergader- en werkruimtes.

Urban Heroes

Urban Heroes

Gebouw R1, unit 127

Urban Heroes is het no-nonsense internetbureau voor kleine en grote bedrijven. Wij maken websites, webshops, ontwikkelen slimme online oplossingen en maken online marketing begrijpelijk zodat u online zichtbaar en succesvol wordt. Wij willen uw bedrijf begrijpen zodat wij met u mee kunnen denken. Korte lijntjes, persoonlijk contact, eerlijke adviezen en een dosis frisse energie staan hierbij centraal. Zo creëren wij de mooiste producten en de juiste online impact voor uw bedrijf. 

EFT Coach Breda

EFT Coach Breda

Gebouw L0, unit 041

Gelukkig jezelf zijn gun ik iedereen! Door middel van NLP en EFT (Emotional Freedom Techniques) werken we hier naar toe. EFT is een acupressuur, een mooie, veilige en eenvoudige manier om stressreacties los te koppelen van de herinnering aan nare gebeurtenissen (trauma’s). Ook veel lichamelijke klachten zijn heel goed te behandelen met EFT omdat veel klachten voortkomen uit stress. Stenen voorgoed uit je rugzak!

4Up Taalpraktijk voor Kids

4Up Taalpraktijk voor Kids

Gebouw A2, unit 003A

4Up Taalpraktijk voor Kids biedt taallessen Engels en Frans voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Jonge kinderen maken zich een nieuwe taal nog makkelijk eigen. Iets waar je je leven lang profijt van kan hebben. Spelenderwijs leren de kinderen te luisteren en spreken in de nieuwe taal. De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 5 kinderen.

ABSTRUSE BRAINPOWER THERAPY

ABSTRUSE BRAINPOWER THERAPY

Gebouw L0, unit 040

Brainpower Therapy is een geheel nieuw ontwikkelde methode die wordt toegepast. Het is in de praktijk gebleken dat er sneller resultaat mee wordt bereikt. Deze therapie kan breed ingezet worden. De therapie richt zich op het snel vinden van rust en kalmte, zowel inlichaam als in geest, waardoor het natuurlijk herstel sneller en meer gebalanceerd plaats kan vinden. Aan de hand van een intake gesprek zal er een persoonlijk behandel plan worden afgestemd. 

Seducci

Seducci

Gebouw R0, UNIT 035

Seducci creëert comfort bij het paardrijden, door passie met technologie te combineren. Ervaar het ultieme comfort van de innovatieve en door Seducci ontwikkelde Breezy Boxer met True Seamless™ en DriRide™ technologie. Zadel vaker op en geniet meer van je ritten, want doorrijden is verleden tijd.

Michiel Brandt

Michiel Brandt

Gebouw A1, unit 012

Opvolging in familiebedrijven verloopt succesvol als er harmonie is binnen het bedrijf èn binnen de familie. Het gaat over juridische zaken, kunde en geld, maar vooral over mensen! Michiel Brandt helpt.

Top Life

Top Life

Gebouw L2, unit 033, 034 en 035

Top Life is richt zich op de verbetering van prestaties en vitaliteit. Onze mensen coachen en trainen personen die het beste uit zichzelf en het leven willen halen. Bedoeld voor degenen die hun TOP potentieel willen bereiken en tegelijkertijd meer van het leven (LIFE) willen genieten. Top Life combineert Oosterse en Westerse methodieken. In de afgelopen 18 jaar hebben wij een groot aantal begeleidingstrajecten voor bedrijven, CEO's, topsporters en artiesten met succes afgerond.

SpotCompanion

SpotCompanion

Gebouw R1, unit 107

SpotCompanion is gespecialiseerd in vastgoedmarketing. Wij zijn vastgoedmarketing experts die zien dat ‘dingen’ tegenwoordig anders moeten. Ons team staat midden in de “nieuwe” wereld waarbij zij intensief gebruik maakt van beschikbare moderne technologieën en sociale media. We bedenken, maken en delen waardevolle, relevante informatie en doen dat professioneel, helder en transparant.

S-Connect Benelux B.V.

S-Connect Benelux B.V.

Gebouw R0, unit 038

S-Connect Benelux B.V. is een onafhankelijk verkoopkantoor in Breda gelieerd aan de in 1989 opgezette PAN-Europeese Value Added Distributeur ‘SPHINX Computer Systeme GmbH’ in Laudenbach, Duitsland. Voornaamste focus is het bieden van totaaloplossingen in de ICT en het adviseren van de juiste ‘building blocks’ mbt implementatie van  ‘Industry 4.0’, IOT (Internet Of Things) en M2M (Machine to Machine). S-Connect werkt rechtstreeks met alle relevante  fabrikanten (wereldwijd) en werkt derhalve altijd met de laatste technologische trends in deze tijd van snel veranderende technologische ontwikkelingen. S-Connect Benelux B.V. richt zich met name op de volgende sectoren: Energie, ICT, Telecom, Industrie, Datacenters, Transport en verkeer, Veligheid, Zorg en Overheid.

Nu ben ik hier

Nu ben ik hier

Gebouw L1, unit 028

'nu ben ik hier' is een welzijnspraktijk in hartje Breda. Wij bieden mindfulness trainingen aan, zowel individueel als in een groep, met de focus op minfulness op de werkvloer. Daarnaast verzorgen wij diverse workshops die jou en je vrienden/ collega's of werknemers kennis laten maken met de basisprincipes van mindfulness en/of meditatie. Dit alles om stress te verminderen en plezier te vergroten!

Not for Profit Professionals

Not for Profit Professionals

Gebouw R1, unit 136

Een nieuw en eigenzinnig hands-on netwerk van professionals voor advisering en ondersteuning van culturele instellingen, en dan met name bibliotheken.

OhSevenSix

OhSevenSix

Gebouw R1, unit 132

OhSevenSix ontwerpt op alle schaalniveaus in het ruimtelijk domein. Taal is bij ons het vertrekpunt van het ontwerpproces: we make stories. Pas daarna volgt het beeld met onderzoekende schetsen en als laatste vorm, volgend het concept en de functie: we make places.

VitaliteitsGroep

VitaliteitsGroep

Gebouw L0, unit 002

Wij zijn gespecialiseerd in preventie en een versnelde, efficiënte aanpak bij burn-out. VitaliteitsGroep is hét platform van en voor zelfstandige coaches, therapeuten en workshoptrainers ten behoeve van bedrijven.

Tekst2

Tekst2

Gebouw L2, unit 18

Tekst2 helpt onder andere bedrijven en organisaties in zorg & welzijn om hun toegevoegde waarde te benoemen. De heldere teksten voor bijvoorbeeld websites, blogs, nieuwsbrieven en folders vergroten hun zichtbaarheid en overtuigen mensen. Met resultaat. 

Interior for tomorrow

Interior for tomorrow

Gebouw O, unit 064

Hallo! Wij zijn interior for tomorrow, een advies- en ontwerpstudio voor duurzame interieurs. Wij zijn Mariëlle en Evelien en we houden van design | interieur | vormgeven. Het streven naar mooie milieubewuste ruimtelijke oplossingen is voor ons een ‘must’ met het oog op de toekomst. Wij willen in onze ontwerpen laten zien dat aandacht voor milieu en design heel goed samen gaan. Wij ontwerpen interieurs waar onze opdrachtgevers en de toekomst blij van worden.

Code Qube

Code Qube

Gebouw C, unit 093 & unit 095

Code Qube is een interactieve en fysieke lesmethode voor iedereen vanaf 8 jaar om zelfstandig een eigen website te leren programmeren. Wij van Code Qube reizen het hele land door om workshops programmeren voor basisscholen, voortgezet onderwijs, hoger onderwijs, verenigingen, instellingen en particulieren te verzorgen. Met de Code Qube is iedereen in staat om geheel zelfstandig en snel een eigen website te bouwen.

Bureau Control

Bureau Control

Gebouw A2, unit 004

Bureau Control is het no-nonsense trainingsbureau, gespecialiseerd in agressiepreventie, omgaan met vervelend gedrag, agressie, geweld en de daaraan verbonden gevolgen. Onze maatwerktrainingen zijn contextgericht en in-company.

Alles op ‘n rijtje

Alles op ‘n rijtje

Gebouw L1, unit 025

Zorg dat je niet vast komt te zitten! Meer ontspanning, zelfvertrouwen, daadkracht, energie, geluk... Alles op 'n rijtje biedt Coaching & Therapiegesprekken, Mindfulnesstrainingen en Geluksworkshops.

Praktijk voor vaktherapie Breda

Praktijk voor vaktherapie Breda

Gebouw L1, unit 020

Julia Engelbrecht is een ervaren muziektherapeute en daarnaast opgeleid in psychodrama en systeemtherapie. Ze biedt individuele behandelingen voor kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende problematiek en partner relatie therapie. Praktijk voor vaktherapie Breda biedt professionele hulp op maat, daarbij wordt er gekeken naar de hele mens en niet alleen naar zijn probleem.

Allied Consult

Allied Consult

Gebouw L0, 026b

Allied Consult is een adviesbureau dat zich richt op de psychologische en systeemtheoretische aspecten van leiderschap- en organisatieontwikkeling. Allied Consult ondersteunt bij het ontwerpen en het implementeren van veranderingen op individueel, team- en organisatieniveau. Op de grens tussen het bekende en het onbekende helpt Allied Consult bij het waarnemen, bij het denken en doorvoelen, en bij het ondernemen.

Prison Escape

Prison Escape

Meerdere ruimtes in gebouw A en C

In deze unieke real life game, die nergens anders ter wereld georganiseerd wordt, krijg jij het gevoel dat je de hoofdrol speelt in je eigen gevangenisfilm. Onze 80 interactieve acteurs zullen er alles aan doen om je binnen te houden.

Voortleven herinneringsboeken

Voortleven herinneringsboeken

Gebouw L, unit L2 unit 018

Voortleven bundelt verhalen, anekdotes, quotes, eigenschappen, typeringen en heel veel foto’s tot een prachtig herinneringsboek. Zo ontstaat een pakkend, herkenbaar beeld van een persoon. Een beeld van iemand die is overleden. Of van jezelf. Een blijvende herinnering.

Centrum voor Burn-out herstel

Centrum voor Burn-out herstel

Gebouw L

Centrum voor Burn-out herstel is gespecialiseerd in multidisciplinaire herstel- en preventietrajecten. Onze interventies zijn gericht op zowel mentale als fysieke en emotionele gezondheidsontwikkeling. Wij maken gebruik van de gebundelde kracht van oost en west. De nieuwste psychologische inzichten worden gecombineerd met klassieke oosterse behandel- en ontspanningstechnieken. Naast gesprekstherapie wordt ook het lichaam bewust in beweging gebracht. Hierdoor verbetert de energiecirculatie waardoor spoedig weer meer energie kan worden ervaren. 

  • een initiatief van
  • en