Nieuws & events

13 januari 2017

VPS Nederland, beheerder en verhuurder van de voormalige koepelgevangenis in Breda, lanceert vandaag een nieuwe website voor het terrein. Op de nieuwe website kunnen geïnteresseerden terecht voor informatie over de huidige situatie van het complex en zich aanmelden voor een werkruimte.

10 januari 2017

Afgelopen twee jaar hebben 40.000 deelnemers geprobeerd te ontsnappen uit de Noordsingel gevangenis in Rotterdam. Deze gevangenis was het decor van het bijzondere concept ‘Prison Escape’.

16 december 2016

Wil jij gevangenis De Koepel nog zien én ervaren in originele staat voor het te laat is? Dan is dit je kans!

10 januari 2017

Wow! 3FM Serious Request heeft dit jaar maar liefst € 8.744.131,- opgehaald. Dat geld gaat allemaal naar het Rode Kruis, dat daarmee kinderen met longontsteking een toekomst geeft.

01 november 2016

Den Haag, 1 november 2016 – VPS Nederland (voorheen: FMT vastgoedbeheer), specialist in beheer, beveiliging en onderhoud van leegstaande locaties, is per 1 december beheerder van de voormalige koepelgevangenis in Breda. Eigenaar van het terrein, het Rijksvastgoedbedrijf, heeft VPS geselecteerd om de locatie te beheren en de circa 12 gebouwen op het terrein tijdelijk te verhuren.

  • een initiatief van
  • en