Wij zijn VPS. Een team van 60 enthousiaste en professionele mensen met passie voor ons vak. We beheren en beveiligen leegstaande gebouwen in heel Nederland. Van bedrijfshallen tot kantoorpanden, van woningen tot boerderijen, van gevangenissen tot ziekenhuizen en van kerken tot kastelen. Wij bieden flexibele ondernemers, kunstenaars en bewoners de mogelijkheid deze ruimtes tijdelijk te gebruiken op basis van (tijdelijke) huur of een bruikleenconstructie.

Door leegstaande panden in gebruik te geven als woon- of werkruimte zorgen we ervoor dat de ruimte en de omgeving representatief en leefbaar blijven, voorkomen we de negatieve gevolgen van leegstand en bieden we starters en startups een unieke en betaalbare woon- of werkplek.

VPS heeft een hoofdkantoor in Den Haag, daarnaast hebben we regiolocaties en projectkantoren in ‘s-Hertogenbosch, Breda, Vught, IJmuiden, Deventer, Enschede, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Sinds april 2013 maken we onderdeel uit van de internationale objectbeveiliger VPS Group.

Bekijk hier het landelijke ruimteaanbod van VPS

Onze geschiedenis

Al ruim 30 jaar streven wij naar het maken van de beste dienstverlening van tijdelijke ingebruikname van vastgoed door representatieve bewoners of (startende) bedrijven (anti-kraak), tot aan maatwerk beveiligingsoplossingen.

VPS in het kort

8
regiokantoren
ISO 9001 gecertificeerd ISO 9001 gecertificeerd
lid & medeoprichter VLBN, Vereniging Leegstandbeheerders Nederland